Een uniek aanbod op de website van Markita

Sinds 2011 is de webshop Markita online te vinden. Markita is niet zomaar een webshop. Op deze webshop worden producten verkocht die net even wat anders zijn. Kleine bedrijven en net beginnende zaken krijgen hier de mogelijkheid om hier hun producten te verkopen. Niet alleen Nederlanders mogen hun producten via de site aanbieden, maar ook Belgen. Er wordt selectief gekeken naar de bedrijven die hun producten willen verkopen. Markita verkoopt op de website http://www.fashionproviders.nl/markita/ producten die bijzonder en exclusief zijn.

Het begin

Markita bestaat nog niet zo lang. In het jaar 2011 is deze webshop opgericht. Het kenmerk van deze webshop is, is dat zij producten verkopen die duurzaam zijn. Tevens zijn de producten alleen bij hun in de webshop te koop. De producten zal je niet aantreffen in enorme winkelketens. De oprichters van dit bedrijf willen wegblijven van de massa. In het jaar van de oprichting van de webshop waren er zo’n 1000 verschillende artikelen in de verkoop en zo’n vijftig verkopers hadden hun producten te koop aangeboden op de website. Als je als verkoper je producten aanbiedt op de site, heb je zelf de verantwoordelijkheid voor de informatie die je erbij zet en het beeldmateriaal.

Populariteit

Toen Markita begon, was de site nog niet zo heel populair, maar daar is in de loop van de tijd verandering in gekomen. In een korte tijd heeft Markita een enorme groei doorgemaakt. Ze beginnen steeds populairder te worden. In vele tijdschriften en in televisieprogramma’s wordt reclame gemaakt voor Markita. Nu verkoopt Markita alleen nog maar artikelen, maar het doel voor de komende tijd is dat zij naast artikelen ook diensten willen gaan verkopen. Je kunt hierbij denken aan het op maat maken van een kledingstuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *