Lacoste polo’s zijn van hoge kwaliteit

De Lacoste polo’s zijn al jaren zeer geliefd bij zowel jong als oud, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het merk Lacoste is geiniteerd door de Franse tennisspeler Rene Lacoste in het jaar 1933 van de twintigste eeuw. Sinds de oprichting van het merk hebben de poloshirts van Lacoste veel populariteit genoten. Dit is te danken aan de kwalitatief hoogstaande producten die het bedrijf op de kledingsmarkt brengt. Een Lacoste polo heeft een sportief uiterlijk en in de polo is altijd het logo, een kleine krokodil met een open bek, verwerkt. Dit logo verwijst naar de bijnaam van de tennisser Rene Lacoste die bij bijnaam ook wel ‘le crocodile’ werd genoemd.

lacoste-logo

Bestel jouw Lacoste polo via poloshirtstore.nl

De krokodil van het logo van Lacoste is meestal groen maar er zijn ook limited edition poloshirts van Lacoste verkrijgbaar waarbij het logo in een andere, speciale kleur is afgebeeld. Een poloshirt van Lacoste bestel je zeer eenvoudig via de site poloshirtstore.nl waar een breed en divers assortiment aan Lacoste poloshirts beschikbaar wordt gesteld aan een groot publiek. Sommige uitvoeringen Lacoste poloshirts komen met een ruit of specifieke print erop. Alle Lacoste polo’s hebben echter een tijdloze, trendy uitstraling die volop meedraait met de nieuwste, up to date grillen op het gebied van de mode.

Haal een product in huis dat lang mee gaat

De prijzen van de Lacoste poloshirts steken zeer scherp af tegen de kwaliteit van het materiaal op basis waarvan de poloshirts zijn vervaardigd. Als je dus een poloshirt van Lacoste bestelt, haal je een product in huis waarvan de houdbaarheid erg lang is; de polo’s van Lacoste gaan jaren mee en ondervinden van de tand des tijds nauwelijks slijtage. Qua model van poloshirts zijn er verschillende opties leverbaar, namelijk de slim fit, normale fit of wijde fit.

Kies een maat poloshirt die bij jou past

De namen van de modellen spreken eigenlijk voor zich: de slim fit sluit getailleerd aan op het lijf, de normale fit is een recht model dat losjes gedragen wordt waarin je wat extra ruimte hebt om in te bewegen en de wijde fit is bestemd voor forse mensen met genoeg ruimte om in te anticiperen. Het is raadzaam om, alvorens je een Lacoste poloshirt bestelt, de maattabel te hanteren en jouw confectiemaat eventueel op te meten. Maar het is ook mogelijk om het door jou bestelde poloshirt retour te sturen, indien van toepassing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *