Overhemden met dubbele boord

Italië is een trendsetter op het gebied van mode. Met name in steden zoals Milaan en Rome, zie je iedereen trendy over straat gaan. Dit geldt voor zowel de vrouwen als de mannen. Overgewaaid vanuit Italië naar Nederland zijn de overhemden met dubbele boord. Net even iets anders te hebben dan dat je normaal draagt. Met een Italiaans overhemd met dubbele boord ben je verzekerd van een stijlvolle look. Door de dubbele boord ben je gegarandeerd van een onderscheidende look.

Laatste Italiaanse trends voor mannen

Overhemden nemen een grote plek in bij de modebewuste man. Want een overhemd hoeft niet altijd saai en standaard te zijn. Door middel van een overhemd met een dubbele boord, kun jij je look al een hele andere dimensie geven. Hierbij heb je niet alleen de keuze uit standaardkleuren, maar ook uit dessins en opvallendere kleuren. Kies bijvoorbeeld een keer een gestreept of geruit overhemd. Hierbij heb je ook nog de keuze uit verschillende modellen, zodat je het overhemd kunt kiezen dat het beste bij je lichaam past. Ga je voor een normaal model of voor een wat gedetailleerder model?

Zakelijk of privégebruik

Bij een zakelijke aangelegenheid is een overhemd en een goed pak onmisbaar. Maar de Italiaanse overhemden met dubbele boord zijn tevens geschikt voor de privésfeer. Hierdoor hoef jij nooit je nette overhemd te bewaren voor die zakelijke afspraak of speciale aangelegenheid. Door de verscheidenheid aan modellen en kleuren kun jij ze altijd aantrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *