Overhemden van het merk Olymp

OlympOverhemden van het merk Olymp zijn onderdeel van een complete collectie Olymp overhemden. In deze collectie zijn verschillende pasvormen aanwezig en verkrijgbaar, waardoor er voor elke man voldoende keuze is om een geschikt overhemd te vinden. Doordat er verschillende pasvormen zijn binnen de Olymp collectie kun je bovendien regelmatig variëren, indien verschillende pasvormen je aanspreken en geschikt zijn voor jouw specifieke lichaamsbouw. De pasvormen spelen hier handig op in en van elke pasvorm is een omschrijving gegeven, waardoor je voor jezelf als vanzelf kunt bepalen welk model geschikt is voor welke situatie.

Binnen de collectie Olymp overhemden kun je kiezen uit drie verschillende pasvormen. Zo heb je de Olymp Luxor Comfort Fit, die een heerlijk ruime pasvorm hebben. De overhemden van Olymp Luxor Comfort Fit geven door hun normale rechte model veel bewegingsruimte waardoor je moeiteloos vrij kunt bewegen. Deze overhemden zijn van 100% katoen gemaakt, waardoor ze heerlijk zacht zijn. Doordat ze bovendien voldoende zuurstof doorlaten, zijn deze overhemden ook nog eens huidvriendelijk, wat het comfort versterkt. Deze overhemden zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, afhankelijk van het seizoen zodat je altijd stijlvol en modebewust voor de dag komt.

Als tweede optie kun je kiezen uit de overhemden van Olymp Luxor Modern Fit, die zorgen voor een licht getailleerd effect voor een modieuze  en moderne uitstraling. Ook hierbij geldt dat je voldoende bewegingsvrijheid behoudt. Deze shirts hoeven bovendien niet gestreken te worden, doordat ze zijn gemaakt van 100% kreuk- en strijkvrije katoen. Dit maakt het onderhoud ook nog eens extra gemakkelijk. Zo kun je optimaal draagcomfort combineren met gemak. Met een Olymp Luxor Modern Fit overhemd kom je altijd trendy en stijlvol over. Het shirt valt strak, zonder dat het knelt of te gedrongen overkomt.

Olymp merk

Als nieuw onderdeel binnen de Olymp collectie, kun je nu ook kiezen uit de Olymp Level 5 Bodyfit. Dit zijn overhemden voor de moderne trendbewuste man die kiest voor overhemden met een extra strakke taillering, de zogeheten slim fit. Deze hebben een Italiaanse kraag en er ontbreekt een borstzak, voor extra aandacht aan de stijling. Deze overhemden lenen zich ideaal om zakelijk te dragen, maar kunnen ook gewoon thuis als casual kleding gedragen worden, boven een spijkerbroek. Ze zijn zo goed te combineren en geschikt voor menige gelegenheid. De overhemden van deze pasvorm, de Olymp Level 5 Body fit, zijn gemaakt van een stretchstof, wat het draagcomfort verhoogd en zijn van goede kwaliteit waardoor ze lang meegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *