Ten Cate heren ondergoed

TC OndergoedHet Nederlandse L. Ten Cate is op de ondermodemarkt te beschouwen één van de topproducenten. In 1952 is het bedrijf van start gegaan met het vervaardigen van machine gebreide, naadloze kousen, een productietechniek die toen alleen in Amerika bekend was. Al snel begon men ook naadloos ondergoed te produceren. Het ondergoed van Ten Cate staat tegenwoordig internationaal bekend om het kwalitatief hoogwaardig textiel en de perfecte pasvorm. Ten Cate vernieuwd zijn collecties voortdurend naar de wensen van de klant.

Ten Cate heeft verschillende collecties herenondergoed:

De Men Basic collectie biedt goedpassende slips, boxers en singlets die vervaardigd zijn van katoen en elastaan. De serie kenmerkt zich door de goede kwaliteit voor een schappelijke prijs en grote variatie. Van leuke printshorts tot klassieke slips. De artikelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige stofsoorten en bovendien hebben deze producten geen zijnaden, en dat zorgt voor extra draagcomfort. De Basic collectie biedt ook katoenen sportslips met een aansluitende pasvorm en een elastische tailleband voor maximum bewegingsvrijheid tijdens het sporten.

De Men Tender Cotton collectie wordt beschouwd als de premium collectie van Ten Cate. Deze serie kenmerkt zich door het gebruik van duurzaam elastisch katoen, waardoor de stof zacht aanvoelt en beter aansluit waardoor deze artikelen nauw om het lichaam vallen. Deze serie heeft een jongere uitstraling dan de Men Basic artikelen. De collectie biedt boxers, slips en shirts.

De Men Luxury Cotton collectie bestaat uit ondergoed van zeer soepele, zachte stof, die mooi om het lichaam valt. De artikelen uit deze serie zijn verkrijgbaar in diverse uni kleuren zoals zwart, wit en navy blue.

De Men Thermo collectie is ideaal voor buitensport in koude omstandigheden. De Thermo Viloft vezels nemen geen transpiratievocht op, maar transporteert vocht met behulp van speciale vezels naar buiten, waar het sneller kan verdampen. Deze stof isoleert zodoende goed en biedt ‘lichtgewicht’ warmte. Ideaal voor de koudere seizoenen. De serie bestaat uit lange onderbroeken ‘long johns’ en bijpassende thermoshirts, en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Voor de (wat) oudere man is er de collectie Men Classics. Deze collectie is vervaardigd uit comfortabele stof met een fijne rib. De serie bestaat uit naadloze slips, boxers, T-shirts en singlets Verkrijgbaar in onder andere wit, zwart en blauw en ook in verschillende lengtes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *