Tijd voor nieuw ondergoed?

Het wordt weer eens tijd om te shoppen voor nieuw ondergoed. Niet echt iets waarnaar je uitkijkt, maar je hebt ze nodig dus het moet gedaan worden. Maar als je geen zin hebt om op straat te gaan op zoek naar je favoriete merk, kun je ze nu gelukkig ook online kopen.

Heren ondergoed kopen is niet moeilijk, zolang je precies weet wat je maat is. Maar als je dat niet weet kan het voorkomen dat je niet de juiste maat koopt. Het kan alleen erger worden wanneer je ook nog de verkeerde stof uitkiest.

Allereerst moet je nagaan wat jouw maat is. Als je dat eenmaal weet, moet je op zoek gaan naar een maattabel en daarop aflezen welke maat geschikt is voor jou. Deze kun je gemakkelijk online vinden. Natuurlijk kun je ook naar je ondergoed, die je momenteel gebruikt, kijken wat je maat is, maar als je dit keer voor wat anders wilt gaan zal deze tip van pas komen.

Je kunt kiezen tussen slips en boxers. Jij weet zelf wel waarvan je houdt. Je hebt ook de keuze om te kiezen tussen ondergoed van allerlei kleuren en die wel of geen patronen hebben. Als je ervan houdt om ondergoed te kopen die een print of afdruk hebben, dan moet je niet kiezen voor onderbroeken die te goedkoop is. Die zijn meestal niet van goeie kwaliteit.

Je moet ook op de stof letten. Synthetisch stof is veel beter als het gaat om gekleurde printen, omdat ze gemaakt zijn van microfiber en die houden kleur langer vast. Ook is het elastisch in tegenstelling tot 100% katoen. Maar als je liever katoen hebt dan is stretch katoen misschien beter voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *