Top 3 Birkenstock winkels

Birkenstocks, in de ogen van velen de ideale slippers en sandalen voor zowel binnen als buien het huis. Begonnen als een eenvoudig Duits merk dat slipper probeerde te maken die comfortabel zouden lopen voor langere tijd. Het voetbed van Birkenstocks is dan ook alom geroemd. Het voetbed neemt naar verloop van tijd namelijk de vorm van je voet aan waardoor je optimale demping en ondersteuning hebt. De kans op platvoeten is dan ook een stuk kleiner als je Birkenstocks draagt. Op dit moment is er bij diverse winkels een Birkenstock sale te vinden. Daarom vertellen we je in deze to 3 welke online verkopers van Birkenstocks je het beste kunt kiezen.

Birkenstock

1. Sarenza.nl – Sarenza is voor ons absoluut de nummer 1. Dit komt simpelweg doordat ze online het grootste assortiment hebben met maar liefst 400 paar, waarvan een groot deel in de Birkenstock sale. Daarnaast is het een prettige site die snel werkt en fijne filters hebben. Ook het Birki en Papillo assortiment is hier te vinden.

2. Spartoo.nl – Wellicht niet bij iedereen bekend, maar zeker een grote speler online. Niet alleen is de levering altijd goed in orde, maar ook het assortiment Birkenstocks is enorm groot. Op moment van schrijven hebben ze meer dan 300 Birkenstocks in het assortiment, waarvan maar liefst 50 in de sale zijn. Mannen, vrouwen en kinderen kunnen hier terecht voor hun nieuwe Birkenstocks.

3. Zalando.nl – Al enige tijd een enorm populaire speler in Nederland. Op het gebied van Birkenstocks niet per definitie heel groot en daarom ook niet op de eerste plek in deze top drie. Een groot voordeel van Zalando zijn de zeer goede leveringsvoorwaarden en likeability van het merk. Daarnaast is een bestelling gemakkelijk gemaakt met de gebruiksvriendelijke site. Op dit moment zijn er Birkenstocks in de sale bij Zalando.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *