Trendy sieraden voor mannen

Er is een gezegde dat een man niet meer sieraden nodig heeft dan een horloge en trouwring. Een gestroomlijnde look is gemakkelijk te bereiken als je op zoek gaat naar trendy mannen sieraden. Er zijn steeds weer nieuwe stijlen beschikbaar in de collectie mannen sieraden, waardoor het gemakkelijk is om de nieuwste mode te combineren.

Traditionele bedelarmbanden kunnen zeer vrouwelijk zijn, maar Italiaanse mannen armbanden kunnen echt stoer staan. Ze kunnen worden gecombineerd met horloges en andere sieraden, omdat ze zeer ongecompliceerd zijn. Minimalisme is hier het succes concept. Rubber armbanden met patriottische Italiaanse kleuren zijn vooral populair bij mannen. Gestreepte hangers zijn ook zeer geschikt voor trendy mannen sieraden. Maar ook kettingen worden steeds vaker gedragen met of zonder hangers. Figaro kettingen zijn de meest populaire Italiaanse schakelkettingen. Figaro kettingen zijn voorzien van een langgerekte band tussen de drie standaard koppelingen om zo het ontwerp opvallend te maken. Figaro sieraden zijn meestal gemaakt van sterling zilver, goud, platina of roestvrij staal.

Voor mannen zijn er verschillende herenhorloges, denk dan aan de duikhorloge, de modieuze horloge, de aviator horloge, minimalistische horloge. Het duik horloge is speciaal ontworpen om te functioneren in de diepten van de oceaan, het is te herkennen aan de robuuste constructie en lichtgevende wijzerplaten. De meeste duikhorloges danken hun ontwerp aan de in 1953 Rolex Submariner.

De dress horloge zijn horloges die sieraden-achtige eruit zien, voorzien van edelstenen en gemaakt van edelmetaal. De Aviator horloge is een horloges die initieel ontworpen is voor piloten en heren werkzaam in de luchtvaart. De minimalistische horloge zijn meestal van een Bauhaus design, deze uurwerken hebben de neiging om te worden aangedreven door quartz bewegingen en zijn meestal simpel in ontwerp en functionaliteit. Als je een mannen horloge uitkiest kijk dan altijd ook eerst naar de persoonlijke stijl en ga aan de hand daarvan op zoek naar een geschikt exemplaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *