Wat zijn de korte kapsel trends van nu?

De korte kapsel trends van nu zijn bekend. Het wordt de komende zomer helemaal hip om een kort kapsel te hebben. Dus als je mee wilt doen met de laatste mode en voorop wilt lopen met het volgen van de nieuwste trends op het gebied van haarmode dan doe je er goed aan om je nu alvast te gaan oriënteren op je nieuwe look voor de komende zomer. En dan naar de kapper om dat leuke kapsel bij jezelf uit te proberen.

De korte kapsel trends vind je online

Je vindt de korte kapsel trends van nu als je online zoekt naar korte kapsels. Je krijgt dan meteen een overzicht te zien van de nieuwste trends in de mode voor kort haar. Je kunt meteen zien welke trends er zijn en wat eventueel leuk staat bij jouw gezicht en bij je kledingstijl. Je kunt natuurlijk ook aan je kapper advies vragen om iets moois van je haar te maken.

De “ik heb vandaag niks aan mijn haar gedaan” look

Goed nieuws als je geen zin hebt om ’s morgens lang met je haar bezig te zijn. De trend is dit seizoen ook lekker nonchalant. Het is helemaal hip om ’s morgens even een kam door je haar te halen en verder niets. Een nonchalant kort kapsel waar je geen uren mee voor de spiegel hebt gestaan om het in model te brengen is helemaal hip. Dus als je aarzelt of je een korte coupe zult nemen is dit je kans. Je ziet er vlot en trendy uit en je hebt weinig onderhoud aan je haar. Je kunt gerust tien minuten later je bed uit komen, want de “ik heb vandaag niks aan mijn haar gedaan” look kan gewoon weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *